100% přírody v produktech Biopark Cosmetics

Biopark Cosmetics byla založena v roce 2007 ve Slovinsku a dnes patří mezi značky vyhledávané milovníky přírodní kosmetiky daleko za hranicemi země svého původu. Všechny produkty mají organické složení a některé z nich dokonce získaly BIO certifikát Slovinského institutu. I přes vysokou kvalitu výrobků si Biopark Cosmetics zakládá na příznivých cenách a snaží se jít v ekologii ještě dál.

Přírodní složení mají i obaly všech produktů, které se vyrábějí se totiž z cukrové třtiny. Díky tomu jsou šetrné k životnímu prostředí a snadno recyklovatelné.

V naší nabídce najdete například květinové vody a oleje lisované za studena, které mají BIO certifikát kvality, dále esence a bylinné prášky.

Květinové vody vznikají tradiční metodou parní destilace a nejčastěji se používají jako tělové a vlasové spreje, pleťová tonika nebo přírodní osvěžovače vzduchu. Hydrosoly od Biopark Cosmetics mají 3x až 5x koncentrovanější než jiné, zachovávají si tedy všechny účinné látky i intenzivní vůni. Vyberete si květinovou vodu z jasmínu, růže nebo třeba santalového dřeva? 

Oleje lisované za studena (panenské oleje) se získávají z rostlin tím nejšetrnějším způsobem bez jakékoliv chemie. Díky tomu obsahují důležité živiny ia vitamíny a navíc krásně voní. Využijete je například při masážích, na pleť nebo vlasy. Mandlový olej patří k nejuniverzálnějším, ricinový olej je ideální na suchou pokožku, nimbový olej zase pomáhá proti akné a reguluje přebytečnou mastnotu. 

Esenciální oleje Biopark Cosmetics jsou velmi multifunkční, můžete je využít jak k ošetření pokožky, tak k aromaterapii nebo osvěžení vzduchu, Například esenciální oleje z levandule či bergamotu mají uklidňující a antistresové účinky. Esence z pomeranče nebo neroli zase podporují hojení a pečují o problematickou pokožku.

Méně známé jsou bylinné prášky, které u nás také můžete zakoupit. Většina z nich je ideální pro šetrnou péči o vlasy a vlasovou pokožku. Prášky Amla nebo Nimba pak využijete i jako pleťové masky,

Celou nabídku Biopark Cosmetics i více informací k jednotlivým produktům najdete na našem e-shopu.