Hodnocení obchodu

5,0 2313 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2273x
4
32x
3
6x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 19.1.2016
+ Přehledné stránky, široký výběr, rychlá a bezchybná komunikace, možnost doručení na Uloženku.

M Avatar autora | 18.1.2016
+ Speciální značky za dobře ceny

A Avatar autora | 16.1.2016
+ Hlavní výhoda je rychlost.
- Žádné

V obchodě nakupují často a jsem velmi spokojená.
J Avatar autora | 16.1.2016
+ rychlost dodání
- nemá

jsem spokojená, budu v nákupech v tomto obchodě pokračovat
Avatar autora | 4.1.2016
Perfektní kounikace i přes telefon. Doporučuji
P Avatar autora | 2.1.2016
Doporučuji.
Avatar autora | 30.12.2015
+ Osobni odber gratis
- Nenachazim

Bylo to fajn
Avatar autora | 26.12.2015
+ Je v místě bydliště

Mají dobré ceny
S Avatar autora | 25.12.2015
+ I když jedno obědnané zboží nebylo skladem, obchod zavolal a slíbil následné dodání.

J Avatar autora | 25.12.2015
+ pohodlý
+ oblíbená značka
+ ceny

Kvalitní výrobky za skvělé ceny. Knalitní služba. Vřele obchod doporučuji.
G Avatar autora | 22.12.2015
+ Druh zboží, který jsem koupila, nikde jinde nebyl.
+ Lze objednat i telefonicky.
+ Osobní odběr.
- Zatím nemám dostatečnou zkušenost, byl to první nákup. Doufám, že budu spokojená i nadále v případě případného vracení, či reklamace zboží.

Nikde jinde nebylo nabízeno. Ostatní kupující hodnotili kladně. Byl možný osobní odběr. Výdejní místo je pohodlně dostupné. Rychlost vyřízení byla na jedničku. Zatím maximǎlní spokojenost. Doporučuji.
H Avatar autora | 22.12.2015
+ rychlost, možnost objednat kdykoli, řada možností, jak bude zboží dodáno a s tím spojená platba
- jediné, co jsem nenašla, je možnost úpravy objednávky po jejím odeslání, ale telefonní komunikace byla perfektní

možnost objednání zboží kdykoli a odkudkoli, výběr možností odebrání zboží, rozhodně doporučuji
J Avatar autora | 11.12.2015
Byla jsem spokojená.Zboží došlo v pořádku. Tento obchod nabízí kvalitní zboží za rozumnou cenu.
J Avatar autora | 10.12.2015
+ skvělé ceny, super komunikace, rychlé dodání :-)
- žádné

obchod vřele DOPORUČUJI
P Avatar autora | 9.12.2015
+ rychlost, výborná dostupnost a ceny
- xxx

vřele doporučuji
M Avatar autora | 1.12.2015
+ skvělá kosmetika za skvělé ceny :")
- NEMÁ slabiny

VELMI doporučuji ať již kvůli skvělému sortimentu a cenám, tak kvůli perfektní a milé komunikaci a v neposlední řadě rychlému dodání objednaného zboží.
Avatar autora | 1.12.2015
+ Kvalitni zbozi, rychla komunikace, vstricni lidi.

Vrele doporucuji!
Avatar autora | 27.11.2015
+ Rychlost dodání

Velice spokojená a obchod jako jeden z mála pošle i dárek
S Avatar autora | 26.11.2015
Spolehlivost, přehledné stránky, dobré ceny - doporučuji
Avatar autora | 23.11.2015
+ rychlý
+ kvalitní výrobky
+ skvělá cena
- --

skvělý nákup

Stránka 107 z 117 , položek celkem: 2325

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde