Hodnocení obchodu

5,0 2421 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2381x
4
32x
3
6x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 20.4.2015
+ dobré ceny, rychlost dodání
- nic

vždy dorazilo rychle a v pořádku vybrané zboží za dobrou cenu
I Avatar autora | 20.4.2015
+ rychlá reakce na objednávku
+ kvalita zboží

doporučuji dle vlastní zkušenosti
V Avatar autora | 19.4.2015
+ Veľmi milá komunikácia s predávajúcim, ochota a rýchlosť.
- Zlá web. stránka.neprehladná mrzne a prepočty euro česká koruna nejdú

Odporúčam telefonick objednať. Určite tento obchod využijem aj nabudúce
T Avatar autora | 14.4.2015
rychlost dostupnost a možnost osobního převzetí přehledné stránky velké množství zboží milá komunikace a jednání
Avatar autora | 13.4.2015
- Zaslat zboží na adresu dodací a ne na adresu fakturační.

H Avatar autora | 11.4.2015
+ velmi dobra a rychla komunikace, dobre ceny

maximalni spokojenost
IT Avatar autora | 10.4.2015
maximální spokojenost, nejlepší int. cena, nákup budu ráda opakovat
E Avatar autora | 10.4.2015
+ rychlé připravení na pobočce
+ hodně dobrého zboží
+ vyzvednutí v Brně kousek od tram zastávky
- nic jsem nenašla, jsem spokojená

Z Avatar autora | 31.3.2015
+ rychlost a výběr zboží
- nenabízí produkty, které bych potřebovala

Vřele doporučuji, nabídli mi to, co už jsem považovala za zcela nesehnatelné.
D Avatar autora | 30.3.2015
+ rýchlost a pohodlnost

Z Avatar autora | 29.3.2015
Super doporučuji
Š Avatar autora | 27.3.2015
+ Je to rýchlé a pohodlné. Mám záruku, že
+ objednaný tovar určite dostanem.
- Nepoznám slabiny !

Jedná sa o bezpečný nákup so zárukou vysokej kvality tovaru. Som rád, že môžem obchodovať s tak kvalitnou firmou. Ešte raz ďakujem a želám príjemný deň.
V Avatar autora | 27.3.2015
Expresné vybavenie objednávky
B Avatar autora | 24.3.2015
+ rychlost
+ spolehlivost
+ přehlednost
+ slušnost
+ ochota

S tímto obchodem jsem max.spokojená. V minulé zásilce se mi stalo, že neměli vše, co jsem si objednala. Pán, který mi volal byl velmi milý a ochotný. Určitě bych tento obchod všem doporučila.
M Avatar autora | 22.3.2015
+ Výborné, levné ceny, vše fungovalo jak má. Doporučuji

E Avatar autora | 14.3.2015
Velice prijemne prostredi a osobni pristup.
R Avatar autora | 13.3.2015
velice dobrá komunikace,rychlé dodání.Všem tento e-shop doporučuji.
Avatar autora | 13.3.2015
- ŽÁDNÉ

Dobrá komunikace,kvalitní zboží,rychlé dodání.
Avatar autora | 8.3.2015
+ značkovou kosmetiku za dobrou cenu
- nevím

rychlost a dobré ceny
E Avatar autora | 3.3.2015
+ dobrá nabídka zboží
+ přehlednost
+ ušetřený čas běháním po kamenných obchodech
+ skvělá komunikace s obchodem

určitě doporučuji v tomto obchodě nakupovat, je to rychlé a spolehlivé, stránky jsou přehledné, nabídka dobrá, ceny přijatelné, jsem velice spokojena a určitě si zase objednám.

Stránka 117 z 122 , položek celkem: 2433

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde