Hodnocení obchodu

5,0 1875 hodnocení
Přidat hodnocení
5
1837x
4
30x
3
6x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 5.11.2014
+ Rychlost dodávky

Velmi dobrý
J Avatar autora | 5.11.2014
+ osobní přístup, osobní odběr zdarma

T Avatar autora | 4.11.2014
Skvely obchod Vynikajici komunikace Kvalitni zbozi DOPORUCUJI VSEM ☆☆☆☆☆
B Avatar autora | 31.10.2014
Krátká doba uložení balíku,nestihla jsem ho vyzvednout :-(
P Avatar autora | 28.10.2014
+ Dobrá cena
+ Informovanost
- Zboží není skladem

Dobrá cena,informují o stavu objednávky, Doporučuji,jsem spokojen
Avatar autora | 28.10.2014
+ Rychlost
- žádné

Doporu¨čuji všem
Avatar autora | 27.10.2014
+ sortiment, rychlost
- nevidím žádné

doporučuji
Avatar autora | 25.10.2014
+ byla jsem spokojena s cenou výrobku, nejnižší cena, mám jej k vánocům takže dodací lhůta nebyla až tak důležitá, poštovné rozumné, skvělý nákup děkuji

Avatar autora | 24.10.2014
+ kvalitní kosmetika za relativně rozumné ceny s možností osobního odběru
- ceny bych uvítala ještě "rozumnější", aby si je mohla pravidelně dovolit i maminka, která je v důchodu. Je paradox, že v období, kdy má nejmenší příjem, je kosmetika pro tuto věkovou kategorii ta nejdražší.

kvalitní kosmetika za relativně rozumné ceny s možností osobního odběru
Avatar autora | 22.10.2014
+ Rychlost dodání.

M Avatar autora | 22.10.2014
+ výběr zboží z domu
+ levnější cena

Viz výhody. Obchod bych doporučila. Zboží jsem dostala rychle a v pořádku.
E Avatar autora | 21.10.2014
+ Nizke ceny
- Nevim

Perfektni
M Avatar autora | 20.10.2014
+ kozmetické značky, ktoré sa nedajú zohnať v obchode
+ za normalné ceny

M Avatar autora | 19.10.2014
Spolehlivé služby, zajímavé produkty.
Avatar autora | 14.10.2014
+ Vyborna komunikace. O kazde transakci obdrzite email(prijeti objednavky, prijeti platby, odeslani)

L Avatar autora | 12.10.2014
+ Osobni odber
- Nevim

Darecky k nakupu - rtenka, gumicka
I Avatar autora | 9.10.2014
+ Rychlost dodání, super ceny
- Nevím

Doporučuji
ŠB Avatar autora | 9.10.2014
+ Rychlost a vstříctnost
+ Přehledné webovky
+ Možnost vyzvednutí produktu osobně

Obchod U VLÁSKU má přehledné webové stránky. Rychle jsem našla požadovaný produkt, který jsem si mohla vyzvednout osobně a neplatit za dopravu. Byla jsem ráda za rychlé vyřízení objednávky, protože když už se rozhodnu něco koupit, chci to hned :) I slečna v obchůdku byla příjemná a milým bonusem byl i malý dárek. Děkuji :) Šárka Hortová, Brno
A Avatar autora | 6.10.2014
+ Možnost osobního vyzvednutí přes Uloženku
+ Dárek k nákupu
- nenašla jsem

Spokojenost
B Avatar autora | 4.10.2014
+ rychlost vyřízení objednávky, odborné poradenství,
+ příjemné vystupování
- nevím

naprostá spokojenost

Stránka 93 z 95 , položek celkem: 1887

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde