Hodnocení obchodu

5,0 2421 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2381x
4
32x
3
6x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora | 9.6.2019
Velmi rychlé dodání.
EK Avatar autora | 9.6.2019
ano,vše v pořádku
A Avatar autora | 9.6.2019
Jsem velice spokojená, určitě nakoupím znovu a ráda doporučím i přátelům:-) rychlost i komunikace na 1*
EE Avatar autora | 9.6.2019
*****
SH Avatar autora | 8.6.2019
K Avatar autora | 8.6.2019
Vše super
Avatar autora | 8.6.2019
Velmi spokojená
MV Avatar autora | 8.6.2019
*****
DK Avatar autora | 7.6.2019
Velmi jsem spokojena. Balíček přišel brzy. Dobře zabaleny doporučuji. Produkt mám krátce zatím nemohu posoudit.
NK Avatar autora | 7.6.2019
Balicek jsem dostala hned druhy den. Produkt skvely. Jsem spokojena, doporucuju.
JL Avatar autora | 7.6.2019
*****
IP Avatar autora | 6.6.2019
Super
M Avatar autora | 6.6.2019
Velmi spokojná, doručené expresne rychlo a za oveľa nižšiu cenu, ako v iných e-shopoch. Určite doporučujem :)
MM Avatar autora | 6.6.2019
nedoporucuji... Nemají absolutně žádný přehled o tom kde objednávka je . Příště bych tam nikdy nešla
VJ Avatar autora 6.6.2019
Dobry den, je mi to lito a chapu ze jste nastvana. Pracovnik skladu, ktery vas mel informovat o zmene adresy vasi objednavku prehledl a neinformoval vas telefonicky ani sms. Za to se velice omlouvám a podnikl jsem veškeré kroky k tomu, aby se podobná věc nestala. Na email jsem vam jako omluvu zaslal 300 Kč kupon, v pripade ze byste se rozmyslela a nezlomila nad nami hůl. Kupon muzete darovat i pratelum jako darek, kazdopadne at uz se rozhodnete jakkoliv, věřte, že je mi to líto a udělal jsem vše, aby se to neopakovalo. Děkuji S pozdravem Václav Jun majitel Uvlasku.cz
SJ Avatar autora | 6.6.2019
*****
VJ Avatar autora | 5.6.2019
*****
MH Avatar autora | 4.6.2019
Rychlost, spokojenost.
Avatar autora | 4.6.2019
Ani ne do 24 hodin od objednání jsem měla zboží doma. Obchod mohu rozhodně doporučit.
EC Avatar autora | 4.6.2019
Velmi. Rychlost, spolehlivost.
Avatar autora | 3.6.2019
Příjemně voní a snadno se roztírá. Pleť je krásně vláčná.

Stránka 4 z 122 , položek celkem: 2433

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde