Hodnocení obchodu

4,8 552 hodnocení
Přidat hodnocení
5
510x
4
25x
3
5x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 16.1.2018 19:46
Rychle dodání,doporučuji
| 16.1.2018 12:11
Super, rychlé. Děkuji
| 14.1.2018 19:19
Super, doporucuji
| 14.1.2018 11:47
Jsem velmi spokojená, nyní je možné platit kartou - což velmi oceňuji. :-)
| 14.1.2018 01:06
Doporučuji. První nákup a velká spokojenost.
| 13.1.2018 22:23
Spokojenost
| 13.1.2018 21:20
Objednávam si tu pravidelne a som nad mieru spokojná ????
| 13.1.2018 19:17
100% spokojenost ve všech směrech: ochota, rychlost vyřízení, rozsah a kvalita sortimentu zboží, i cenová politika. Vždy si vyberu a vždy dostanu i něco navíc :-). Obchod, který má styl. Doporučuji a posílám poděkování.
| 12.1.2018 20:26
Milý personál, práce je baví - to je super, hned jsem měla lepší náladu. Jen tak dále, ať se daří i v tomto roce. Mlejnková
| 12.1.2018 19:05
Doporučuji... Všechno super :-) děkuji
| 12.1.2018 17:14
Jsem spokojena, rychle doručení.
| 12.1.2018 11:22
Jsem spokojená, vše bleskově vyřízené a dodané.
| 12.1.2018 11:20
Rychlé, bez problémů
| 12.1.2018 10:04
Velká spokojenost..
| 12.1.2018 08:46
Spokojenost....Jeden den jsem objednala a druhý den balíček doma.Super????
| 11.1.2018 13:49
Rychlý, bezproblémový nákup, ochotný personál
| 11.1.2018 12:33
rychlé doručení
| 11.1.2018 12:00
Jsem spokojená
| 11.1.2018 11:42
Jsem velmi spokojená a děkuji za milý dárek
| 11.1.2018 11:22
Velmi spokojená.
| 11.1.2018 11:19
rychlost
| 10.1.2018 21:02
Perfektní rychlost vyřízení
| 10.1.2018 15:55
Byla jsem velmi spokojena. Nevyskytl se vůbec žádný problem. Rychle dodání.
| 10.1.2018 14:18
Široký výběr zboží nepříliš běžných značek, rychlé dodání, mohu jen doporučit
| 10.1.2018 08:39
+ Rýchle doručenie

| 9.1.2018 16:02
Rychle odeslani.Vse probehlo v poradku.Doporucuji
| 9.1.2018 09:44
Doporučuji
| 8.1.2018 11:21
+ Včasné dodání
+ Komunikace

| 8.1.2018 08:03
Super. Mohu doporučit. Rychlé dodání, široký sortiment.
| 7.1.2018 15:56
byla jsem spokojena
| 7.1.2018 10:05
Super.Len som v jednej objednávke nemohla obdržať aspoň dva kusy
| 6.1.2018 12:43
Vše super,rychlé dodání,kvalitní produkty,pravidelně se ráda vracím
| 6.1.2018 12:23
Fajn ceny , rychle vybavenie, siroky sortiment
| 6.1.2018 12:18
+ Stránky jsou přehledné , snadno se vnich orientuje. Komunikace a zpětná vazba výborná. vřele doporučuji

| 6.1.2018 11:03
Nakupujem v tomto obchode velmi rada????????????????
| 1.1.2018 18:28
+ Výběr ze sortimentu bio kosmetiky
+ Rychlé dodání

| 30.12.2017 12:20
+ Rychlý,spolehlivý

Jsem naprosto spokojená,nabídky odpovídají objednanému a včasně doručenému zboží. Kvalita mnou objednaných výrobků je výborná. Stejně tak i balení dodávky.
| 29.12.2017 15:49
Zboží mi přišlo hned následující den po objednání úhledně zabalené s nepoškozeným obsahem. Je to pro mne dobrá zkušenost. Objednávala jsem ale toto zboží na Internetu poprvé, nemohu srovnávat. I tak nákup zde doporučuji.
| 29.12.2017 10:35
+ doporucuji

| 28.12.2017 18:48
Jsem velmi spokojena.
| 28.12.2017 16:53
Naprostá spokojenost.
| 25.12.2017 13:40
Já mám s obchodem jenom dobré zkušenosti, mají kosmetiku Skeyndor, kterou potřebuji na každodenní péči o mou pleť a za dobré ceny. Ráda se zde vracím :)
| 25.12.2017 09:29
+ Rychlost

| 24.12.2017 18:32
+ Super rychle dodání a dobrá komunikace

Velice rychlé vyřízení objednávky a s produktem jsem velmi spokojená doporučuji
| 24.12.2017 11:54
+ Rychlost, výborná komunikace. Nemám co vytknout. Spletl jsem svou chybou produkty a byla mi ihned poskytnuta rada... Já jsem spokojeny a balík byl ještě ten den odeslán. Super :)

V dnešní hekticke době az nečekaně dobre jednání. Rada online, rychlost.... Kvalitu produktů budu hodnotit az později :) manželčino přání....a já vlastně ani nevím co si to vybrala :-) za me vše na jedničku.
| 23.12.2017 19:26
+ Vše bylo vyřízeno i s doručením cca 48 hod.+ jsem dostal dárek navíc. manželka bude mít radost

| 23.12.2017 14:57
Rychlost
| 20.12.2017 23:33
+ Rychlé dodání
+ Dobré ceny
+ Široký sortiment kvalitních světových značek
+ Dobré vyhledávání na eshopu podle různých kritérií a značek
+ Platba a doručení - lze opravdu všemi způsoby/dopravci
+ Osobní přístup

Nákup vždy bez problémů. Eshop se sice tváří skromně, ale služby jsou perfektní včetně osobního přístupu, je-li potřeba. Vždy dorazí i dárečky k nákupu. Takže spokojenost.
| 17.12.2017 19:39
Rychlé dodání.
| 14.12.2017 15:50
Nakupoval jsem zde poprvé. Nelze více hodnotit.
| 13.12.2017 08:41
S nákupem jsem byla vždy spokojená. Rychlost vyřízení, komunikace, zboží, cena, dárečky ... vše na jedničku. :-)
| 12.12.2017 10:01
+ vstřícnost

| 11.12.2017 09:59
+ velký sortiment,rychlé dodání,nakupuji opakovaně

skvělé zboží,rychlé dodání,nakupuji opakovaně
| 11.12.2017 09:55
+ Rychlost, poskytování informací o zásilce

| 11.12.2017 05:54
+ Rychle dodanie tovaru

| 9.12.2017 09:14
Všechno v pohodě
| 8.12.2017 14:18
+ Cas
+ Cas

| 7.12.2017 06:38
+ rychlé jednání

| 5.12.2017 09:27
Druhý nákup, všechno rychle vyřízeno, děkuji:)
| 2.12.2017 17:18
+ rychlost

| 1.12.2017 14:50
+ rychlé, milé, profesionální jednání

| 30.11.2017 19:50
Velmi dobrá komunikace a rychlé jednání
| 29.11.2017 11:21
Již 2x jsem v tomto obchodu nakupovala a byla jsem spokojena.
| 28.11.2017 17:32
+ rychlé doručení
+ dobré ceny,levnější zboží

| 27.11.2017 22:16
+ luxusní sortiment
+ skvělé ceny a akce
+ krásné a přehledné stránky se skvělým popisem zboží, který na jiných stránkách zcela postrádám (nekoupím si krém za 1000kč, když si o něm přečtu max. množství obsahu)
+ dárek k objednávce
- žádnou jsem nenašla

Tento obchod mne velmi mile překvapil svým sortimentem, určitě budu nakupovat častěji :) Našla jsem zde spoustu kvalitních značek, stránky jsou pro mne ideálně zpracované, vše je úžasně popsané tak, jak mi vyhovuje. Kys. hyaluronová značky Hippi je neuvěřitelná! Koupila jsem jí celé rodině pod stromeček a nemůžu se dočkat na 'recenze', jsem z ní opravdu nadšená. Vyzkoušela jsem jí díky dárku k objednávce, který mi udělal velkou radost a díky kterému jsem rovnou objednala další balení. Opravdu profesionální obchod, tímto moc děkuji..MH
| 27.11.2017 10:25
Maximální spokojenost
| 27.11.2017 09:36
+ velice rychlá reakce, zboží bylo odesláno okamžitě po objednávce

| 27.11.2017 06:56
Rychlost, skvělá kosmetika v péči o vlasy.
| 26.11.2017 12:04
+ rychlost nachystání zboží
+ mají zboží které jsme sháněli

vše OK
| 25.11.2017 14:20
+ rychlé jednání, přehledné www stránky

| 25.11.2017 12:07
+ Rychle dodani

Kazda objednavka,kterou jsem zadala dorazila hned druhy den,zbozi maji skladem. Vse v poradku.
| 24.11.2017 18:26
+ Příjemná komunikace, rychlost dodání.

Občas si zde nakoupím, vždy profesionální přístup, dobré ceny a rychlost dodání. Mohu jen doporučit!
| 22.11.2017 18:00
+ Moc ráda tady nakupuju, mají perfektní zboží a ještě Vam dají dáreček k objednávce ! Komunikativnost , ochota , velká spokojenost !!! Děkuji
- Nic

| 21.11.2017 17:06
Vždy v tomto obchodě najdu kvalitní kosmetiku.
| 21.11.2017 09:14
+ rychlost a spolehlivost

Spolehlivý obchod
| 21.11.2017 09:08
Doporučuji.
| 20.11.2017 10:58
o navýhodě nevím
| 20.11.2017 06:56
+ rychlé doručení, maximální spokojenost

| 20.11.2017 06:42
+ Dobrá komunikace,skvělá cena

| 19.11.2017 14:59
+ výhodná cena, rychlé dodání

doručení do zásilkovny
| 18.11.2017 19:34
+ Rychlé dodání, obchod velmi přehledný.

| 18.11.2017 16:35
Neuvěřitelně rychlé vyřizování objednávek, velmi příjemná obsluha. Nakupovala jsem vícekrát, pokaždé velká spokojenost.
| 18.11.2017 10:58
+ rychlost, přehlednost, akce na ceny

Doporučuji, jakmile dojde, objednam znovu.
| 15.11.2017 09:06
+ Skvělé zboží, úžasné ceny, dokonalá komunikace a servis.
- Nevýhody NEJSOU!

Viz výše, velmi kvalitní produkty, značky, které nejsou jinde, ceny pro zákazníky velmi příjemné, perfektní komunikace - kosmetiku prostě nakupuji pouze zde.
| 14.11.2017 10:38
v pořádku
| 13.11.2017 17:11
+ rychlé jednání,příznivé ceny
- o žádné nevím

Dopbrý obchod, doporučuji.
| 13.11.2017 13:13
+ Osobní přístup, návrh obchodu na lepší produkt

| 13.11.2017 12:34
+ Krásné, voňavé, kvalitní zboží

Mohu doporučit všem, kteří si chtějí koupit kvalitní kosmetiku.
| 13.11.2017 09:21
super ceny, rychlé dodání
| 12.11.2017 20:11
+ super

| 12.11.2017 16:56
Tovar bol doručený, maximálna spokojnosť.
| 7.11.2017 10:20
Objednávám již dlouho a jsem velmi spokojená
| 7.11.2017 08:44
+ Absolutní spokojenost, doporučuji. H.

| 5.11.2017 19:48
+ zasílání do zásilkovny

Byla jsem příjemně překvapena velmi rychlým dodáním objednaného zboží a komunikací se zákazníkem. Obchod jednoznačně doporučuji.
| 3.11.2017 12:41
+ nemám nablízku žádný podobný obchod

| 27.10.2017 13:19
+ maximální rychlost

| 27.10.2017 09:20
Super
| 17.10.2017 14:28
+ rychlé,seriozní

| 13.10.2017 17:28
Přehledné, zboží kvalitní, a velmi příjemný a ochotný prodávající
| 10.10.2017 09:26
+ Pohodlí

| 30.9.2017 15:19
Kvalitní produkty za dobrou cenu.
| 19.9.2017 20:01
Nakooupila jsem podruhé a v pohodě, nemám, co vytknout. K tomu mají značku, kterou používám na mou pleť a cena je dobrá :)
| 19.9.2017 12:16
Rychlost doručení,přehled stránek,dobrá cena.
| 19.9.2017 10:28
+ Společnost nabízí kvalitní zboží za rozumnou cenu.

| 18.9.2017 12:03
+ vše v pohodě
- nic

| 16.9.2017 19:45
Velmi milé jednání majitele, rychlé dodání kvalitních kosmetických produktů za výhodné ceny. Nakupuji pravidelně a vždy jsem spokojená.
| 16.9.2017 18:31
Velice příjemná paní při objednávání v telefonický . Byl jsem mile překvapen . Manželka je s produktem velmi spokojená . Říkala že když ji to pomůže tak si objedná velké balení . Ona totiž kdysi kupovala mast na podobné bázi a společnost která to dávala na trh to přestala vyrábět . Až ted jsme narazili na váš produkt který je totožný . Zatím si to velmi chválí .
| 6.9.2017 06:25
Zboží placeno předem, dodání bez problému
| 3.9.2017 18:16
Prostě jsem byla spokojená
| 31.8.2017 10:50
+ rychlá komunikace, vše ok

| 31.8.2017 08:54
Pan Junek vyjde vždy vstříc ke spokojenosti zákazníka:-)
| 25.8.2017 10:09
dobrá komunikace
| 22.8.2017 14:38
+ Velice rychlé dodání, výborná komunikace.

| 21.8.2017 19:40
Nakupování je příjemné, hezké prostředí obchodu, vstřícná obsluha.
| 21.8.2017 15:33
+ Rychle jednani
+ Ochotny a milý personal

| 18.8.2017 14:17
První nákup-spokojena,žádné problémy.
| 12.8.2017 08:50
+ Prehladne a rychle

| 5.8.2017 11:10
+ milá vstřícná obsluha

| 3.8.2017 09:22
+ Prehledne stranky. Zbozi a doprava za dobrou cenu. Jeste ten den vyexpedovane zbozi. Podrobny prehled, co se s objednavkou momentalne deje.
- Nic.

| 31.7.2017 13:39
+ Skvěle fungující eshop. Děkuji.

| 28.7.2017 12:15
velice dobrá komunikace
| 28.7.2017 10:51
+ Již druhý den zboží připraveno

| 25.7.2017 16:47
+ Rozsáhlý sortiment kosmetiky nejen pro vlasy, bezvadná a rychlá komunikace, doprava zdarma za nákup v ceně min. 1500Kč, dárek k objednávce. Nakupuji opakovaně, vždy jsem byla spokojená. Když něco nebylo skladem, v e-shopu to velmi rychle sehnali a dodali.

| 24.7.2017 09:25
vše vpořádku,rychlé odeslání ,mohu jen DOPORUČIT!!!!!!!
| 23.7.2017 22:40
+ výborná komunikace

| 18.7.2017 07:45
V obchodě-vydejní místo byla velice příjemná obsluha, když jsem zjistila, že mají i další věci na prodejně ke koupi, tak jsem si nakoupila další tři věci a odcházela jsem s velkou kabelou
| 14.7.2017 10:24
+ přehledné stránky, rychlé dodání, kvalitní kosmetika za rozumnou cenu

| 12.7.2017 09:08
Obchod je super,komunikace skvela,stranky prehledne!Urcite doporucuji!
| 9.7.2017 22:34
+ dodání do druhého dne

| 1.7.2017 05:22
+ Parkování před obchodem
+ Příjemný personál i prostředí
+ Platba kartou

| 29.6.2017 12:20
+ rychlost,dobrá komunikace

| 27.6.2017 17:02
+ Velmi rychlé. Doporučuji.

| 26.6.2017 07:07
+ rychlost
- žádné

doporučuji
| 20.6.2017 22:00
+ Komunikace, za jednodenni zpozdeni dodavky doprava zdarma, vzorky navic, hlavne skvela komunikace a ochota

Jeste jsem se nesetkala s tak ochotnou firmou, ktera sama vola, omlouva se a nabizi kompenzaci za jednodenni zpozdeni dodavky zbozi. Opravdu vynikajici komunikace.
| 19.6.2017 09:53
+ Neskutočne vynikajúci obchod spojený s ochotou, rýchlym dodaním.
- Neviem o žiadnych

Odporúčam, aby ste nakupovali v tomto obchode. Ochota, spoľahlivosť, rýchle dodanie, kvalitný tovar. Bezkonkurenčný obchod.
| 18.6.2017 21:30
+ jsou naprosto profesionální a velice ochotní

| 18.6.2017 20:47
+ velký sortiment

nákup proběhl naprosto v pořádku, platba předem, hned druhý den obchod informoval o odeslání zboží, další den zboží dorazilo. Velká spokojenost, doporučuji
| 16.6.2017 19:45
+ Velký výběr provozoven, kde se dá zboží vyzvednout.

| 16.6.2017 12:23
Byla jsem spokojena a příště objenávám znovu.
| 10.6.2017 15:55
+ Dodání 2. den, široká paleta nabídky vlasové kosmetiky, ke které bych se jako neprofesionál nedostala.

| 5.6.2017 18:27
+ kvalitní kosmetika,důvodem k nákupu byla nabídka modré voděodolné řasenky,která není naprosto nikde k mání

naprostá spokojenost,doporučuji
| 4.6.2017 17:36
Potřebovala jsem zakoupit své oblíbené výrobky, které jsem našla, že tento internet. obchod dodává. Objednávka, platba, doručení vše proběhlo v pořádku a rychle. Obrátím se na ně i příště.
| 25.5.2017 21:26
+ Rychlost,kvalita
- Po prvním nákupu nemohu posoudit.

Kvalitní vzorek,který jsem zakoupila s leskem na rty.Zkušenosti poo prvním nákupu velice dobré.Určitě doporučila pro spolehlivost a kvalitu výrobku.
| 25.5.2017 09:10
+ Objednala jsem si sérum a krém na oční okolí a ve stejné ceně jsem dostala sérum, krém na oči a ještě pleťový krém, který byl právě v akci se sérem. Akci jsem nevěnovala pozornost, protože mám jiný typ pleti, ale krém je výborný a nedělá ni problémy. Takže moc děkuji:)
- Nevím o žádných.

Příjemný nákup. Rada si opět něco objednám. Mohu jen doporučit.
| 22.5.2017 06:14
Obchod doporučuji.
| 21.5.2017 15:28
+ rychlost

| 15.5.2017 14:38
super rychlé doručení jako vždy
| 14.5.2017 18:55
maximální spokojenost
| 14.5.2017 11:11
+ Spolehlivost a kvalitu
- O zadnych nevim

Vrele vsem doporucuji
| 12.5.2017 18:27
+ Je to kousek od centra
+ Milé paní za pultem
+ Vše bez problému, rychlost doručení

| 12.5.2017 09:44
+ Kvalita prodávaných produktu, výborná pece o zakazniky
- Pro mě žádné nema

Kvalitní zboží, výborná spolupráce a informovanost ohledně doruceni
| 9.5.2017 21:33
+ nemohu posoudit, nemám porovnání
+ hledala jsem konkrétní zboží a nabídl se tento obchod

Nakupovala jsem zde poprvé, hledala jsem konkrétní výrobek a nabídnul se mi tento obchod.Objednala jsem zboží, bylo doručeno v pořádku asi do týdne, takže jsem byla spokojena.
| 9.5.2017 10:40
+ rychlost
- složení výrobku a vada v uzávěru

| 9.5.2017 10:17
+ Rychlost
- neznám žádné

velká spokojenost.
| 8.5.2017 08:45
- Nevím o nich

Super
| 8.5.2017 08:09
+ Kosmetické přípravky, které jinde za takvou cenu nekoupím...
- Žádné..

Vše OK.
| 4.5.2017 17:01
+ -rychlost vyřízení objednávky
+ -velice přijatelné ceny
+ -milá obsluha
- -nic

-rychlost vyřízení objednávky -velice přijatelné ceny -milá obsluha -doporučuji
| 4.5.2017 15:04
+ široký výběr, dobré ceny, přehlednost
- slabiny jsem nenašla

ráda doporučím
| 4.5.2017 06:23
+ dobrý výběr, dobrá cena
- neznám

rychlé dodání, výhodné ceny, mně vyhovující značky
| 3.5.2017 09:47
+ rychlé dodání, přehlednost stránek, časté akce, velký výběr kosmetiky

| 17.4.2017 17:36
+ -rýchlo zaslal objednaný tovar
+ -ponúka výrobky,ktoré iný obchod nemá

-príjemná a rýchla komunikácia s obchodom na stránke -áno,odporúčam ostatným
| 17.4.2017 14:52
+ Děkujeme za dárečky
- Nemá

Výborný doporučuji.
| 13.4.2017 15:19
+ rychlé vyřízení, vše OK
- --

doporučuji
| 30.3.2017 10:19
+ kosmetika Skeyndor

| 27.3.2017 13:46
+ velky vyber produktu
- -

Super obchod
| 26.3.2017 23:28
bez problému
| 21.3.2017 13:10
+ široká nabídka, dobré ceny
- -nevím o žádných

spolehlivý obchod, velký výběr zboží
| 21.3.2017 09:54
+ Doporučuji

| 20.3.2017 11:32
+ cena
- nevím

doporučuji
| 19.3.2017 17:20
+ Kvalita produktů

Široký výběr Vysoká kvalita Profesionální přístup Doporučuji
| 19.3.2017 16:56
spolehlivý, dobrý výběr
| 17.3.2017 16:08
Produkty tohoto obchodu nakupuji dle potřeby, nestalo se, že by byl nějaký problém. Jsem maximálně spokojena.
| 17.3.2017 14:12
+ rychlé dodání
- o žádných zatím nevímm

Dodání zboží v den objednání-to se mi dosud nestalo
| 9.3.2017 22:12
+ kvalita, cena
- znížiť cenu bez poštovného

výber sortimentu
| 5.3.2017 21:30
+ Rychlost dodani, dobra cena, vyborna komunikace
- Nevim o nich

| 27.2.2017 12:20
+ Přehlednost stránek, popis zboží a především dodací lhůta při on-line platbě kartou již následující den. Fantastické!!!
- nevím o nich

Vřele doporučuji!
| 27.2.2017 11:09
+ široká ponuka

| 20.2.2017 17:04
+ Velký výběr zboží,příznivé ceny,výborná komunikace s prodejcem.

Perfektní. Rozhodně doporučuji.
| 19.2.2017 09:19
+ jednoduchy a spolahlivy nakup vyrobkov , ktore už poznam a mam vyskušane.
- zatial som žiadne nepostrehla.

rychla dostupnosť kvalitnycg vyrobkov , všetkym odporučam využiť sluťby tejto spoločnosti
| 16.2.2017 15:29
Spokojenost
| 15.2.2017 09:45
+ Skvělé zboží za skvělé ceny.
- O nevím o žádných.

Vše v naprostém pořádku, vřele doporučuji.
| 14.2.2017 14:07
+ velké množství kvalitního zboží
+ dobré ceny
+ zodpovědný přístup

viz. výhody obchodu
| 14.2.2017 13:00
Jsem velmi spokojená s nákupem v tomto obchodě, nejen se zbožím, ale i s přístupem, protože komunikace s obchodem je skvělá. Byl to můj první nákup, ale určitě ne poslední. Tento obchod doporučuji i ostatním.
| 10.2.2017 11:12
+ dobré ceny , akční nabídky
- nemá

| 9.2.2017 18:55
+ Výhodná cena
+ Osobní odběr v Brně
+ Okamžité dodání
- -

| 8.2.2017 13:24
+ nákup z domova
+ zboží, které jinde není v kam. obchodě
+ rychlost, spolehlivost, spokojenost

doporučuji
| 3.2.2017 10:22
Doporučuji!
| 2.2.2017 13:06
+ kvalitní zboží
- neznám

| 1.2.2017 13:12
+ rychlost, zboží které jinde neseženu
- žádné

doporučuji
| 1.2.2017 10:24
+ rychlost dodání
+ nabízí zboží, které jinde není

| 1.2.2017 06:37
+ široký sortiment
- nevím

doporučuji
| 31.1.2017 15:52
+ originální zboží, slušné ceny

| 30.1.2017 08:51
+ kvalitní zboží

OK
| 28.1.2017 12:27
+ veliká nabídka sostimentu

| 27.1.2017 21:58
+ Znacku ktora mi vyhovuje

| 27.1.2017 15:13
+ dostupná cena a málo dodavatelů tohoto zboží
- Delší dodací doba
- Vyšší cena výrobku
- Vyšší cena za dobírku

Doporučuji nákup v tomto obchodě
| 17.1.2017 18:01
+ Keenwell Mat Finish - voděodolný make-up s matovým efektem nemohu nikde jinde koupit
- nevím

Váš obchod mi vyhovuje
| 17.1.2017 09:25
+ kvalitní kosmetika
- xxx

rychlost kvalitní zboží za rozumné ceny
| 15.1.2017 21:00
+ Nabizi znacky,ktere nejsou bezne k dostani

Profesionalni komunikace a pristup k zakaznikum
| 10.1.2017 16:06
+ Skvělá komunikace a široký sortimet za dobré ceny.

| 2.1.2017 14:52
- O žádných nevím.

Pro obchod jsem se rozhodla pro nejnižší cenu produktu EOS Lip Balm Blueberry Acai – balzám na rty. A také osobní vyzvednutí bez poplatku, protože jinak by se mi nákup už nevyplatil.
| 27.12.2016 09:03
+ Flexibilita, velký výběr skvělá komunikace.

Spolehlivý E-SHOP.
| 27.12.2016 07:40
+ Přehledný e-shop, rychlé objednání, blesková dodávka.
- Vůbec žádné :-)

Mohu jen vřele doporučit. Výborná komunikace i po telefonu, dodávka k vyzvednutí v Zásilkovně.
| 27.12.2016 06:55
+ Skvělé ceny, výhodné balíčky kosmetických výrobků, skoro vše skladem, nebo skladem do tří dnů. Skvělá komunikace.
- -

Určitě doporučuji.
| 20.12.2016 07:57
Velice příjemné nakupování, vřele doporučuji.
| 19.12.2016 22:46
+ jinde nedostupne zboží
- nic

doporučuji
| 19.12.2016 20:46
+ Rychlá a nadstandardní domluva při objednávce. Osobní přístup.
- Nevím o žádných

Služby jsou perfektní, dá se říci nadstandardní.
| 19.12.2016 11:35
+ velmi rychlé dodání zboží

| 15.12.2016 17:04
+ Nízke ceny

Kvalita,výborná cena,určite odporúčam
| 10.12.2016 20:40
- nevím o žádných, nemohu posoudit..

Sháněla jsem olej na vlasy značky Seliar a zaujala mě nabídka kombinací výrobků této značky.
| 8.12.2016 17:20
+ Kvalitní zboží

| 8.12.2016 07:31
+ přizpůsobení zboží požadavku zákazníka, rychlý dodej zboží
- nezaregistrovala jsem

doporučuji nákup v tomto obchod z důvodu pochopení obchodu, přizpůsobení požadavkům zákazníka, skvělé poradenství při řešení daného problému s nákupem, rychlá expedice objednaného zboží
| 6.12.2016 22:35
Hladala som produkt a ten som nasla v tomto obchode, nakupovala som prvykrat a musim ohodnotit s maximalnou spokojnostou. Komunikacia ok a aj dodanie v priebehu par dni
| 6.12.2016 05:41
+ rychlost dodani, komunikace, prehlednost

nakapuji zde jiz po nekolikate vzdy top sluzby, vsem jen doporucuji. vic takovych obchodniku
| 4.12.2016 23:46
+ Velmi kvalitní kosmetika jinde nedostupná za velmi přijatelné ceny.
- Nemá žádné slabiny, jen pozitiva!

Velmi doporučuji všem, kteří mají zájem o kvalitu za dobrou cenu a to vše spojeno se skvělou komunikací.
| 2.12.2016 17:38
+ rychlé odeslání objednávky, informační emaily ohledem odeslání a doručení, velmi milá komunikace
- žádné

| 30.11.2016 14:54
+ precizní nabídka a rychlost obchodu
- slabiny jsem nenašel

obchod se mi líbil a s kvalitou a jednáním jsem navýsost spokojen
| 29.11.2016 06:37
+ Kvalitní zboží, přijatelné ceny, super služby
- Zatím jsem neobjevila.

Doporučuji, ráda zde nakupuji a budu se opět vracet.
| 24.11.2016 20:56
+ - profi kosmetika, která jen tak někde není
+ - zajímavé akční balíčky
+ - rychlá komunikace se zákazníkem
+ - ochota poradit s výběrem
+ - věrnostní sleva
- - žádné

Super obchůdek, skvělá komunikace se zákazníkem, rychlé dodání, pečlivě zabalený balík... DOPORUČUJI všem!
| 23.11.2016 21:14
+ Dobrá cena a osobní odběr bez dalších poplatků
- O žádných slabinách nevím

| 22.11.2016 12:35
- spolehlivost, rychlost

| 15.11.2016 13:39
Objednala jsem produkt se kterým jsem se již setkala a který mi vyhovoval(šampon) stál však hodně peněz u obchodníka kde mi byl nabídnutý, proto jsem hledala na internetu kolik tento produkt stojí a narazila na Vaše stránky. Jsem spokojena a obchod doporučím ostatním.
| 14.11.2016 21:31
+ Nabízí značku Alcina
+ Nakupuji pravidelně
+ Rychlost dodání

Naprostá spokojenost Doporučuji všem
| 14.11.2016 20:19
+ rychlost, spolehlivost, dostupnost
- nemožnost platby kartou při osobním odběru

nakupováno opakovaně, vždy spolehnutí na dobrou cenu, profesionální přístup a rychlé vyřízení objednávky.
| 14.11.2016 17:38
+ velký výběr zboží, nízké ceny,
+ perfektní komunikace obchodu,
+ možnost doručení na pobočku Zásilkovny,
+ bleskové doručení,

obchod moc chválím a doporučuji i ostatním zákazníkům
| 14.11.2016 09:36
Určite odporúčam, komunikácia na perfektnej úrovni, tovar bol doručený, nemám čo vyčítať.
| 14.11.2016 08:58
+ Rychlost, přehlednost. Zboží za rozumné ceny

Rychlost, přehlednost. Zboží za rozumné ceny
| 2.11.2016 09:38
+ Slušný výběr
+ Rychlé dodání
+ Dobré ceny

byl jsem maximálně spokojený, velmi ochotný přístup
| 1.11.2016 19:35
Nakupuji pravidelně, tentokrát zboží nebylo úplně jak má být, ale okamžitá reakce ze strany obchodu, výborná komunikace a vyřešení problému. Obchod vřele doporučuji.
| 30.10.2016 19:29
+ dobrá cena
- velmi nedokonalý překlad návodu na použití žehličky,vlastně prakticky jen varování jak ji nepoužívat

dobrá cena obchod bych doporučila protože jsou i daleko horší obchody
| 30.10.2016 12:15
+ jste skvělí!
- žádné

Doporučuji všem, ochotní, vstřícní, dodání rychlé, skvělá komunikace!
| 24.10.2016 00:50
- českou poštu

| 17.10.2016 22:52
Jsem opravdu spokojena.
| 17.10.2016 19:18
+ vše přehledné, rychle reaguje a odesílá zboží, odpovídá na mailové dotazy

Prima, doporučuji
| 15.10.2016 20:48
+ výber značiek
+ ceny

| 9.10.2016 17:06
+ Dobré ceny, výběr zboží, vstřícná komunikace
- ---

Doporučuji
| 9.10.2016 11:36
+ rychlost, kvalita
- zatím žádné

Super, rozhodně nakoupím znovu.
| 7.10.2016 10:54
+ Perfektní komunikace a vstřícnost obchodu.
- žádné

Velice doporučuji, profesionální jednání a 100% spolehlivost.
| 4.10.2016 21:43
+ Má kvalitné výrobky a taktiež potešil darček k nákupu :)
- Zatiaľ som nenašla žiadne.

| 3.10.2016 14:44
+ zboží skladem
+ dobrá komunikace
+ zboží, které jiné e-shopy nenabízí
- vyšší ceny

| 3.10.2016 10:23
+ rychlost dodání - zboží bylo ještě ten den připravené k vyzvednutí
- -nic

rychlost
| 2.10.2016 21:05
+ velmy rychla doba dodani

| 29.9.2016 16:27
+ Osobni pristup,skvela komunikace

Spokojenost.Priste objednam znovu tady :-)
| 28.9.2016 21:12
+ akce-ceny a výběr zboží
- žádné

doporučuji já jsem spokojená :-)
| 23.9.2016 21:45
+ Lepšie ceny ako na SK aj po prepočítaní meny
- Žiadne

-
| 20.9.2016 13:30
+ rychlost a příznivé ceny
- nevim o žádných

v pohodě můžete nakupovat
| 19.9.2016 15:03
- Ziadne

Velmi som spokojná s vašimi službami a určite využijem aj v budúcnosti! Jednoduch super!
| 16.9.2016 14:25
+ spolehlivost,rychlost
- myslím,že nemá

Vellmi spokojená.
| 5.9.2016 21:41
+ Rychlá dodávka zboží
+ Rychlá komunikace

Doporučuji
| 5.9.2016 17:48
+ Kvalitu výrobků a rychle vyřízení objednávky.

Já jsem byla velice spokojena, jeden den jsem objednala zboží a druhy den jsem převzala od České pošty. Zboží bylo precizne zabalene a s výrobky jsem spokojena.
| 5.9.2016 13:34
+ Velmi rychlá dodávka zboží. Dobře zabaleno.

| 5.9.2016 06:50
+ velký výběr kvalitního zboží

Obchod i zboží, které jsem zakoupila, doporučuji. Super.
| 4.9.2016 20:33
+ Doručení do Ulozenky.

| 3.9.2016 07:40
výborný obchod, velký výběr kvalitní kosmetiky
| 2.9.2016 09:27
+ Maximální rychlost odeslání - do druhého dne jsem měla objednávku doručenou a navíc mi přišel jako dárek krém na ruce, což bylo opravdu milé překvapení :)

NAPROSTÁ SPOKOJENOST! -příjemný přístup -rychlé odeslání -dárek navíc -objednávka perfektně zabalena, takže žádné zboží nemělo možnost se nějak poškodit
| 29.8.2016 19:20
+ komunikace
+ jde vidět, že jim na zákaznících záleží (ne jako v jiných e-shopech)
+ ochota
+ cena

Následující den poté, co jsem si objednala zboží na tomto e-shopu mi bylo příjemnou slečnou v telefonu oznámeno, že není skladě, a proto nebude doručeno ihned, ale o pár dní později. Zboží bylo doručeno již za 6 pracovních dní a také mi přišla upravená faktura s o čtvrtinu nižší cenou jako omluva. O peníze nejde, jde o princip toho, že spokojenost zákazníků je u nich na prvním místě, což se tak často nevídá. :)
| 27.8.2016 14:14
+ rychlost dodání a dobrá cena

Velmi dobrý obchod. Doporučuji!
| 25.8.2016 15:36
+ Přehlednost stránek rychlost doručení naprostá spokojenost

| 23.8.2016 20:56
+ Dobra nabídka
- žádné jsem nezjistila

Spokojenost
| 22.8.2016 06:36
+ perfektní zboží , rychlost dodání a kvalitila.
- Nemá žádné

U vlásku - vždy se můžu spolehnout , že mi přijde kvalitní zboří rychle. Mám info o dodání a vždy dostanu nějaký mílý dárek.
| 19.8.2016 13:41
+ Rychlost.
+ Kvalita.
+ Dobrá komunikace.
- Žádné.

Doporučuji!
| 17.8.2016 07:25
+ rychlost
+ spolehlivost
+ specifické zboží

spokojenost
| 16.8.2016 19:58
Přehledný obchod, cena, rychlá dodací lhůta, komunikace přes email perfektní. Obchod doporučuji:)
| 15.8.2016 12:53
+ oceňuji velmi rychlé dodání

| 14.8.2016 11:30
+ na skladě je zboží jinde nedostupné
+ překvapení ve formě dárku
- menší sortiment zboží

velká spokojenost
| 10.8.2016 14:17
+ Pomoc pri nakupu
- Pro me slabiny nema

Vyborny internetovy obchod. Pro me az nadstandartni chovani (predevsim komunikace) k zakaznikovi ve srovnani s jinymi eshops.
| 6.8.2016 14:42
Objednavka byla okamzite vyrizena a zbozi dodano hned druhy den. Doporucuji..:-)..
| 5.8.2016 13:45
+ dobré ceny, rychlé dodání

| 3.8.2016 20:32
+ spolehlivost
- o zadnych nevim

vrele doporucuji
| 1.8.2016 12:52
+ Komunikace, rychlost
- Nic

Doporučuji
| 23.7.2016 11:03
nabízí zboží, které nemají .. :-(
| 22.7.2016 10:18
+ příjemné ceny
+ blízko bydliště
+ rychle připraveno k vyzvednutí

určitě doporučuji
| 18.7.2016 09:30
- dlouhá dodací lhůta

| 15.7.2016 20:35
+ Rychlost a kvalita......
- žádné

Vše je v naprostém pořádku.Ochota a výborná komunikace se zákazníkem.
| 12.7.2016 10:54
+ výborná komunikace se zákazníkem
+ nízká cena nabízených výrobků
- žádné

Nakupování v obchodě "u vlásku" je prostě radost bez jakýchkoli starostí.
| 7.7.2016 07:50
+ Rychle reagují na dotazy.A snaží se vyhovět všem požadavkům zákazníka.

Super.
| 3.7.2016 21:27
výborné
| 2.7.2016 10:48
S tímto produktem jsem velmi spokojená,opravdu to vyhlazuje pleť. Hippi Hyaluronic Acid - 1% koncentrát kyseliny hyaluronové bez parfemace a parabenů Obsah: 200ml
| 28.6.2016 23:11
+ pohodlný nákup z domova
+ obchod nabízí kvalitní kosmetiku

nabídka kvalitní kosmetiky perfektní komunikace s obchodem rychlé dodání zboží zboží je vždy perfektně zabalené a doručené nepoškozené tento obchod můžu všem zájemcům doporučit jedná se o ochod, který si váží zákazníků
| 28.6.2016 17:11
pokaždé zboží dorazí v pořádku a rychle
| 27.6.2016 15:12
+ rychlost
+ spolehlivost
- žadnou

doporučuji
| 27.6.2016 07:50
+ přehlednost
- nemá

nákup mi vyhovuje
| 26.6.2016 21:13
+ nejlevnější
- nic

doporučuji
| 26.6.2016 15:43
+ Jasnost,přehlednost,dostatek informací,rychlost a spolehlivost

Super, bez zbytečné registrace a pod.
| 23.6.2016 19:51
+ dobré ceny, skvělý zákaznický servis
- méně líbivé www.stránky

Obchod s Vámi komunikuje, nerebe zákazníka jako pěněžní ústav a váží si ho!
| 23.6.2016 13:08
- Neni mozne zaplatit kartou.

| 21.6.2016 10:07
+ rychlost reakce

| 20.6.2016 07:19
+ rychlost
- žádné

určitě zde nakupujte, ceny přijatelné a rychlost dodání zboží.
| 14.6.2016 19:27
+ mohu se spolehnout na kvalitu .

Mohu všem doporučit - myslím, že si zde každý vybere svou značku, která mu bude vyhovovat - já osobně jsem velmi spokojena a krémy kupuji i jako dárky.
| 9.6.2016 06:04
+ ceny zboží

Děkuji za příjemný dáreček k objednávce.
| 4.6.2016 14:23
+ rychlost ,pohodlí domova
- nevím ožádných

| 2.6.2016 10:03
Jsem max. spokojena
| 1.6.2016 08:46
Doporučuji - zboží bylo rychle doručeno, dobrá komunikace s obchodem a navrch ještě dáreček. Super
| 31.5.2016 08:32
- Komunikace

V tomto obchodě jsem nakupovala i se sestrou již po několikáté a vždy bylo vše v pořádku. Nyní mi dorazil vadný - nepoužitelný výrobek, ale protože se to stát může a navíc to bylo poprve, napsala jsem prodejci email s žádostí o výměnu zboží. Je to už téměř týden a absolutně bez reakce. Žádná odpověď, vysvětlení, omluva prostě nic. Kdybych hodila 600 korun do kanálu, vyjde mě to na stejno.Obchod přestávám doporučovat
| 30.5.2016 06:57
Veľmi milý, ochotný prístup voči zákazníkovi a rýchla doprava. Odporúčam všetkým, ktorí majú o výrobky záujem. Som veľmi spokojná.
| 27.5.2016 22:04
Opravdu expresni dodani a bez jakychkoliv problemu!
| 27.5.2016 10:21
+ pohodlný nákp

doporučuji,příjemné jednání,ochota
| 25.5.2016 11:19
+ Cena a rychlost

| 24.5.2016 19:56
+ kvalita, cena

cena
| 24.5.2016 11:42
+ Kvalitní značky zboží
- Pro mě pouze vzdálenost , cca 350km, takže osobní odběr nelze.

Doporučuji, zboží vždy bylo v pořádku doručeno, dodací lhůta taktéž vyhovuje, vstřícné, milé jednání.
| 22.5.2016 22:50
+ - široký sortiment
+ - nadšení pro věc
- - zatím jsem nic nenašla

- nakupovala jsem zde na doporučení a jsem spokojena
| 21.5.2016 08:56
Pestrý vyběr, skvělá komunikace, rychlé dodání.
| 17.5.2016 14:31
+ Rychlost dodání.
- Nevím o ničem.

Doporučuji
| 16.5.2016 15:20
+ Kosmetické krémy, které jinde nelze objednat.

Vřele doporučuji všem. Korektní jednání, rychlá dodací lhůta.
| 15.5.2016 17:23
vše zcela OK
| 14.5.2016 23:17
+ Dobrá cena, zasílání přes zásilkovnu- levnější než pošta

| 5.5.2016 11:27
+ kvalitní kosmetika

Vyzkoušejte, kvalitní zboží za rozumnou cenu.
| 2.5.2016 14:40
+ profesionalita, dobré ceny

| 1.5.2016 18:52
+ Zboží, které jinde nemají. Skvělá komunikace, profesionální přístup k zákazníkům.

Vynikající!
| 29.4.2016 08:29
Tel. čísla uvedená na shopu nikdo o víkendu nebere. Ani na mobil.
| 28.4.2016 18:58
+ Rychlost a cena.

Spokojenost,cena dokonce i něco navíc ( dárek). Všem doporučuji.
| 27.4.2016 15:56
+ rychlé dodání zboží
- nebyly mi zaslány slíbené údaje k registraci

vše OK
| 25.4.2016 07:02
+ Možnost osobního odběru bez poplatku a možnost upravit dobu vyzvednutí
- O žádných nevím

Vyzkoušet a přesvědčit se sám, že je to dobrá volba ....
| 23.4.2016 10:32
+ široký sortiment
+ zboží skladem
+ rychlé vyřízení objednávky
- žádné nemá

popsala jsem výše, zboží skladem a přímo bleskové vyřízení objednávky, i malý dáreček je pokaždé připraven a potěší
| 17.4.2016 19:55
+ přehlednost,super ceny a rychlé vyřízení
- nevím o žádných

| 17.4.2016 19:30
+ Rychlost vyřízení objednávky.

Objednávala jsem poprve, vyřízení objednávky bez problémů. Jediné co bych uvítala, vyzvednutí objednávky i přes Zásilkovnu.
| 16.4.2016 21:40
+ Kvalita za dobrou cenu
- Nemá

| 12.4.2016 16:16
+ Přehledné stránky.
- Žádné.

Super.
| 10.4.2016 10:33
+ Rychlost
+ Spolehlivost
- Žádné

Doporučuji
| 4.4.2016 14:59
+ Rychlost až do domu
- žádné

Jsem velice spokojená,supér a děkuji za kouzelný dárček.Měla jsem z něho obrovskou radost.
| 3.4.2016 16:23
+ rychlost

doporučuji-rychlé vyřízení-spokojenost
| 29.3.2016 11:29
+ široká nabídka
+ kvalitní produkty
+ možnost osobního odběru

seriózní jednání rychlé vyřízení objednávky možnost domluvy milá komunikace
| 20.3.2016 21:59
+ Dobré webové stránky, krátké lhůty, možnost osobního vyzvednutí.
- Žádné slabiny.

Uvlasku funguje naprosto perfektně, mohu doporučit.
| 11.3.2016 13:33
+ Mají co potřebuju a bez starosti objednám a rychle obdržím

Doporučuji
| 10.3.2016 11:01
+ přehlednost, cenová dostupnost, rychlost.
- nevim

doporučuji
| 4.3.2016 12:30
+ Značky Germanny de Capuciny a Keenwell
- Doplniť tovar znacky ghd

| 29.2.2016 09:05
doporučuji
| 28.2.2016 10:57
+ Príjemná komunikácia,všetky moje otázky boli zodpovedané na 100%.Ďakujem.
- Privítala by som príjem zásielok do Zásielkovne.

Vrelo doporučujem.
| 23.2.2016 08:41
+ Obchod odporucam... Rýchla korektná komunikácia,a rýchle dodanie

Obchod odporucam... Rýchla a korektná komunikácia a hlavne rýchle dodanie....
| 23.2.2016 07:38
Dobrá komunikace Ochota Rychlá dodací lhůta
| 19.2.2016 20:54
Jsem spokojená nakupuji pravidelně bez problému rychlá spolupráce - super
| 18.2.2016 22:30
+ Rychlost,spolehlivost

Spokojenost,všem doporučuji.
| 15.2.2016 07:29
+ promtnosť
- nepoznám

doporučujem
| 15.2.2016 06:10
doporučuji obchod ostatním
| 12.2.2016 10:38
+ Přijatelné ceny

Flexibilita a vstřícný přístup.Příjemné jednání a zájem o spokojenost zákazníků. Byla jsem velmi spokojena a doporučuji
| 12.2.2016 09:32
+ Široký sortiment zboží za příznivé ceny a rychlost dodání zboží.

Obchod doporučuji, velmi solidní.
| 11.2.2016 17:18
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Možnost osobního vyzvednutí - žádné poštovné
+ Cena x kvalita - vynikající
+ Velmi vstřícné jednání při vyzvednutí,skvělá komunikace při objednávání

Rozhodně doporučuji !!! A jistě se ráda sama vrátím a doporučím blízkým a přátelům ;-)
| 8.2.2016 20:28
+ Ještě v den objednání bylo zboží připraveno k vyzvednutí.

| 4.2.2016 17:19
+ Kvalitní zboží
+ Nízké ceny
+ Rychlé dodání
+ Přátelské jednání ze strany podejce

Do tohoto obchodu se vždy ráda vracím a mohu ho s klidným svědomím jen vřele doporučit
| 1.2.2016 06:56
+ Možnost osobního odběru, nemusíme platit poštovné. Cenově taky dobré.

| 30.1.2016 23:51
+ velký výběr, dobré ceny
- --

spolehlivé jednání
| 30.1.2016 16:03
+ Značky ktoré iný obchod nemá a odosielanie na slovensko
- Asi ziadne

Odporúčam
| 28.1.2016 13:58
Zboží došlo o pár dní pozděj než mělo, ale vykompenzovali mi to super dárkem, takže spokojenost :)
| 25.1.2016 08:57
+ rychlost vyřízení objednávky
- žádná

Doporučuji všem, kteří chtějí rychle dodat požadované zboží a za dobré ceny.
| 23.1.2016 18:33
vše bez chyby, směle doporučuji.
| 23.1.2016 12:59
+ zboží skladem,rychlost dodání

vše vpořádku, obchod doporučuji všem nakupujícím
| 22.1.2016 09:04
+ příznivé ceny, spolehlivost. vše perfektně zabalené, dárečky - vzorky potěší a hlavně pomohou v dalším výběru

bezva. jdu objednat druhou várku pro kamarádku.
| 19.1.2016 09:02
+ Přehledné stránky, široký výběr, rychlá a bezchybná komunikace, možnost doručení na Uloženku.

| 18.1.2016 10:41
+ Speciální značky za dobře ceny

| 16.1.2016 23:24
+ Hlavní výhoda je rychlost.
- Žádné

V obchodě nakupují často a jsem velmi spokojená.
| 16.1.2016 12:36
+ rychlost dodání
- nemá

jsem spokojená, budu v nákupech v tomto obchodě pokračovat
| 4.1.2016 12:48
Perfektní kounikace i přes telefon. Doporučuji
| 2.1.2016 23:52
Doporučuji.
| 30.12.2015 12:56
+ Osobni odber gratis
- Nenachazim

Bylo to fajn
| 26.12.2015 21:54
+ Je v místě bydliště

Mají dobré ceny
| 25.12.2015 14:58
+ I když jedno obědnané zboží nebylo skladem, obchod zavolal a slíbil následné dodání.

| 25.12.2015 11:37
+ pohodlý
+ oblíbená značka
+ ceny

Kvalitní výrobky za skvělé ceny. Knalitní služba. Vřele obchod doporučuji.
| 22.12.2015 10:54
+ Druh zboží, který jsem koupila, nikde jinde nebyl.
+ Lze objednat i telefonicky.
+ Osobní odběr.
- Zatím nemám dostatečnou zkušenost, byl to první nákup. Doufám, že budu spokojená i nadále v případě případného vracení, či reklamace zboží.

Nikde jinde nebylo nabízeno. Ostatní kupující hodnotili kladně. Byl možný osobní odběr. Výdejní místo je pohodlně dostupné. Rychlost vyřízení byla na jedničku. Zatím maximǎlní spokojenost. Doporučuji.
| 22.12.2015 06:05
+ rychlost, možnost objednat kdykoli, řada možností, jak bude zboží dodáno a s tím spojená platba
- jediné, co jsem nenašla, je možnost úpravy objednávky po jejím odeslání, ale telefonní komunikace byla perfektní

možnost objednání zboží kdykoli a odkudkoli, výběr možností odebrání zboží, rozhodně doporučuji
| 11.12.2015 05:42
Byla jsem spokojená.Zboží došlo v pořádku. Tento obchod nabízí kvalitní zboží za rozumnou cenu.
| 10.12.2015 17:33
+ skvělé ceny, super komunikace, rychlé dodání :-)
- žádné

obchod vřele DOPORUČUJI
| 9.12.2015 16:04
+ rychlost, výborná dostupnost a ceny
- xxx

vřele doporučuji
| 1.12.2015 11:49
+ skvělá kosmetika za skvělé ceny :")
- NEMÁ slabiny

VELMI doporučuji ať již kvůli skvělému sortimentu a cenám, tak kvůli perfektní a milé komunikaci a v neposlední řadě rychlému dodání objednaného zboží.
| 1.12.2015 09:55
+ Kvalitni zbozi, rychla komunikace, vstricni lidi.

Vrele doporucuji!
| 27.11.2015 20:13
+ Rychlost dodání

Velice spokojená a obchod jako jeden z mála pošle i dárek
| 26.11.2015 13:36
Spolehlivost, přehledné stránky, dobré ceny - doporučuji
| 23.11.2015 07:21
+ rychlý
+ kvalitní výrobky
+ skvělá cena
- --

skvělý nákup
| 21.11.2015 19:44
+ sortiment,který jsem hledala
+ důkladný popis vlastností zboží

viz výše
| 19.11.2015 21:23
+ spolehlivost
+ slušné jednání
- žádné jsem nezaznamenal

velice doporučuji
| 19.11.2015 09:27
+ výborná cena a rychlost dodání
- žádné slabiny neznám

Je to rychlé a cenově výhodné
| 17.11.2015 12:36
+ je pro mě dostupný finančně
- žádné jsem nenašla

S tímto obchodem jsem spokojená a doporučuji ho všem ženám,které mají rady kosmetiku ALCINU.
| 16.11.2015 13:07
+ výborná komunikace,rychlost

Vřele doporučuji
| 16.11.2015 09:11
+ - spousta kvalitní kosmetiky
+ - přehlednost
+ - perfektní komunikace
+ - výhodné akce na zboží

Jeden z nejlepších eshopů, DOPORUČUJI!
| 13.11.2015 17:14
+ Perfektní široký sortiment,ochotně a odborně poradí,super spolupráce-kupující a prodejce

spokojenost z minula,doporučuji
| 13.11.2015 16:06
+ -rychlé dodání
+ -přehledné stránky
+ -přijatelná cena

Zvítězila cena, dostupnost a rychlé dodání zboží. Make-up jsem si koupila poprvé a sedí mi, lak na vlasy je taky super. Moc mile mě překvapila spousta dárečků!!! Děkuju.
| 12.11.2015 23:04
+ Rychlost a vstřícnost.Spletla jsem se při objednávání u jednoho artiklu, ale zboží jsem mohla v pohodě vyměnit.Navíc jsem dostala i dárečky v podobě vzorečků.
- Žádné jsem neobjevila.

Tento obchod mohu doporučit.
| 10.11.2015 08:35
Velká pochvala, skvělá komunikace, informace o každém kroku, opravdu nadstandartní přístup k zákazníkovi. Velmi doporučuji!!!
| 5.11.2015 17:25
+ velmi ochotný přístup
+ možnost objednání produktů, které se dají špatně sehnat
- žádné

Velmi lidský přístup a ochota doporučit to nejlepší pro každého
| 1.11.2015 17:49
+ sortiment který jinde není
- přehnaná cena

| 1.11.2015 10:44
+ zboží, které není běžně k prodeji
- nevím o žádných

výborný, doporučuji
| 1.11.2015 10:10
+ Zajímavé zboží, dobrá komunikace s obchodem.
- Delší dodací lhůty.

Obchod bych určitě ostatním doporučila.
| 30.10.2015 07:53
+ cena
- nic

doporučuji
| 28.10.2015 01:47
+ rychlost
+ možnost osobního vyzvednutí a úhrady

| 26.10.2015 17:12
+ Obchod nabízí jiný výběr zboží,než je běžně v obchodech.

Rychlé dodání obchod je fajn. Doporučuji.
| 19.10.2015 06:49
+ spolehlivost

doporučuji
| 16.10.2015 22:46
+ Ochotu,pružnost a dostupnost v Brně
- Žádné

Doporučuji
| 15.10.2015 14:42
+ Sluzby i prodej, e-shop, vse co clovek potrebuje, vcetne rychle dodani zbozi ktere neni skladem
- Malo propagace, reklama

Spokojenost, doporucuji
| 13.10.2015 18:23
+ Dostupnost zboží za výhodné ceny
- Nevím o žádných

Doporučuji
| 12.10.2015 07:16
+ Nabídka novinek, setů a akčního zboží.
- Zatím jsem nedostatky neobjevila.

Široká nabídka od různých výrobců oblíbeného zboží.
| 7.10.2015 13:35
Byla jsem maximálně spokojená. Perfektní komunikace, po zaplacení byl balíček ihned odeslán a dostala jsem i malý dáreček. Příště nakoupím zase. Nemám jedinou výtku.
| 5.10.2015 11:50
+ rychlost vyřízení objednávky
+ dobrá komunikace
+ možnost zakoupit stejné zboží v různé velikosti
- nevím o ničem

všem vřele doporučuji
| 4.10.2015 17:22
Velmi dobrá komunikace,kvalitní zboží,rychlé dodání.
| 4.10.2015 09:36
+ přehlednost sortimenetu a dostatčný popis výrobku
- není mi známo

váš obchod byl nejpřehlednější,a cena výhodná
| 30.9.2015 19:03
+ Prodej znacky Alcina a dalsich zajimavych znacek. Moznost doruceni baliku na postu-pro mne rozhodujici
- Trosku neprehledne stranky.

Celkova spokojenost, rychle dodani, vse bez problemu.
| 29.9.2015 10:45
+ Zajímavý sortiment za příznivé ceny
+ Osobní a profesionální jednání

Zajímavý sortiment za příznivé ceny Osobní a profesionální jednání Operativní komunikace Rychle a bezproblémové vyřízení objednávky 100% doporučuji
| 29.9.2015 10:15
+ Velmi vstřícná komunikace.
+ Klientský přístup.
+ Velký sortiment

| 28.9.2015 17:57
Kvalitní zboží, rychlý nákup
| 20.9.2015 08:15
+ rychlost, serióznost, profesionalita

| 14.9.2015 17:37
Samoopalovací krém Alcina nelze koupit v normálním obchodě. S nákupem v obchodě " U vlásku " jsem velice spokojena. Prodávající velice ochotní a příjemní. Doporučím všem ostatním .
| 11.9.2015 09:34
+ rychlost
- nezjistila jsem žádné slabiny

rychlé. levné.
| 8.9.2015 10:26
+ osobní odběr zdarma
+ rychlé dodání
- vyšší ceny

velmi dobrý
| 30.8.2015 08:07
+ vyhodna cena

Velky vyber zbozi,dobre ceny,rychle dodani.Vsem znamym vrele doporucuji.
| 29.8.2015 20:10
+ velký výběr produktů
+ super cena
+ dárek navíc

rychlé dodání výběr produktů spolehlivost dárek navíc
| 28.8.2015 08:32
+ .
- .

.
| 19.8.2015 10:23
+ Rychlé jednání, dárek pro zákazníka
- Nenašla jsem žádné

Rychlé, kvalitní produkty, péče o zákazníka
| 17.8.2015 08:54
+ zboží, které požaduji, mají ve svých skladových zásobách
- žádné

doporučuji,jsou solidní.
| 11.8.2015 08:55
Určitě doporučuji. Výborná komunikace, rychlost dodání.
| 4.8.2015 10:18
+ Kvalitní kosmetika za nejlepší ceny,levnější jsem tuto kosmetiku nikde nenašla.
- žádné jsem nezaznamenala

| 25.7.2015 13:24
+ nabídka značky Kenwell

spokojenost
| 23.7.2015 09:40
+ rychlé dodání, možnost osobního odběru, potěšily mě i vzorečky, které jsem k nákupu dostala
- nic

velmi doporučuji, obchod byl bez chybičky
| 18.7.2015 13:48
+ spolehlivost
- o zadnych nevim

vrele doporucuji
| 17.7.2015 10:26
+ velmi priznive ceny ve srovnani s cenami produktu v salonech

| 11.7.2015 19:47
+ pohodlný nákup z domova

nakupuji zde již delší dobu velmi vstřícný přístup obchodu mohu doporučit zboží je vždy dodáno obratem, bezvadně zabalené
| 9.7.2015 15:59
+ spolehlivost

| 3.7.2015 19:27
dobrá nabídka a rychlé vyřízení objednávky
| 2.7.2015 09:47
+ Nabízí krémy, které preferuji a dlouhodobě používám.
- ///

Vstřícná komunikace, spolehlivost.
| 29.6.2015 08:47
+ Dobré ceny, perfektní přístup k zákazníkovi, velký výběr produktů
- žádné

Jeden z nejlepších internetových obchodů co znám, nikdy jsem neměla žádný problém a všem ho mohu vřele doporučit.
| 12.6.2015 21:36
+ Kvalitní zboží
+ rychlost dodání
+ dobré ceny

Obchod doporučuji, objednávka byla vyřízena velmi rychle.
| 12.6.2015 11:49
+ přehlednost
+ zboží které potřebuji
- zatím nevím

spokojenost dobrá komunikace přehlednost rychlost dodání
| 26.5.2015 13:59
+ velký výběr zboží
+ výhodné ceny
+ perfektní komunikace

Vše na jedničku! :-)
| 25.5.2015 15:23
doporučuji
| 25.5.2015 14:42
+ výber sortimentu, ktorý používam
+ doprava na Slovensko bez problémov a za normálnu cenu

Som veľmi spokojná.
| 18.5.2015 09:12
+ - velký výběr kvalitního zboží
+ - špičková komunikace se zákazníkem
+ - bleskové dodání zboží

DOPORUČUJI
| 15.5.2015 16:48
+ Děkuji za perfektní služby, okamžitě po mém dotazu, přijde odpověď.Firma nabídne příp. nějaký výrobek, který nabízejí v akci.Odebírám krém od této firmy pravidelně již řadu let a jsem moc spokojená.
- Nevím o nich.

Naprostou spolehlivost a včasné dodání. Určitě bych tento obchod nabídla i ostatním, což se již stalo a přítelkyně objednává krém u tohoto obchodu také.
| 13.5.2015 10:26
+ Kvalitní výrobky
+ Dobrá komunikace

Kvalitní výrobky Dobrá komunikace
| 11.5.2015 13:53
+ -lacné
+ -rýchle

Nakupovla som tu zase, lebo moj vyrobok ktorý použivam nema kazdý obchod a za takuto cenu :). Bolo skvele, ze sam obchod ma upovedomil o tomto mojom vyrobku (na jeho znizenie ceny) a tym padom som nepotrebovala ho zhanat inde. Preto aj vrelo odporucam tento obchodík :)
| 10.5.2015 20:28
+ spolehlivost
- žádné

super
| 10.5.2015 19:26
+ Super ceny, rychlé dodání, skvělá komunikace se zákazníkem!!!
- Nic...

Super obchod..vřele doporučuji všem!!!
| 6.5.2015 09:52
kvalitní zboží a supr servis
| 5.5.2015 10:56
+ V běžných obchodech není k dostání
- Nemá slabiny, pokud jsou takto dodrženy sjednané lhůty

Obchod doporučuji po všech stránkách
| 4.5.2015 10:22
+ dobré ceny
+ široký sortiment

určitě se zase objdednám
| 4.5.2015 09:37
Obchod bych doporučila ostatním kupujícím.
| 3.5.2015 09:11
+ - rýchle dodanie
+ - výhodná cena
+ - milý personál

Obchod môžem všetkým len odporúčiť. Objednávka bola veľmi rýchlo pripravená k osobnému odberu, dokonca aj s malými darčekmi, ktoré potešili.
| 2.5.2015 20:48
- jedine mozne miesto na osobny odber-Bratislava.aj v Poprade je ulozenka!!!!!!!

| 29.4.2015 17:00
+ skvělá kosmetika
+ skvělé ceny :")

Skvělé značky, které jinde nekoupíte, vysoká úroveň služeb, skvělé ceny, rychlé dodání...
| 29.4.2015 10:08
+ Nabízí zboží, které v kamenných obchodech není, speciální výrobky.

| 25.4.2015 10:05
+ spolehlivost
- ??

| 24.4.2015 09:26
Vše super, jenom jsem čekala velmi dlouho na zboží. Ale pan Jun se omluvil a poslal kvalitní vzorky jako kompenzaci. Příště budu znovu nakupovat, ale ocenila bych rychlejší dodání :-). Martina Boušková
| 21.4.2015 08:49
+ od 2000 Kč dopravné zdarma
+ přijatelné ceny
+ spolehlivost

Určitě zase příště nakoupím
| 20.4.2015 19:32
+ dobré ceny, rychlost dodání
- nic

vždy dorazilo rychle a v pořádku vybrané zboží za dobrou cenu
| 20.4.2015 11:20
+ rychlá reakce na objednávku
+ kvalita zboží

doporučuji dle vlastní zkušenosti
| 19.4.2015 15:14
+ Veľmi milá komunikácia s predávajúcim, ochota a rýchlosť.
- Zlá web. stránka.neprehladná mrzne a prepočty euro česká koruna nejdú

Odporúčam telefonick objednať. Určite tento obchod využijem aj nabudúce
| 14.4.2015 17:48
rychlost dostupnost a možnost osobního převzetí přehledné stránky velké množství zboží milá komunikace a jednání
| 13.4.2015 09:22
- Zaslat zboží na adresu dodací a ne na adresu fakturační.

| 11.4.2015 11:17
+ velmi dobra a rychla komunikace, dobre ceny

maximalni spokojenost
| 10.4.2015 21:38
maximální spokojenost, nejlepší int. cena, nákup budu ráda opakovat
| 10.4.2015 16:03
+ rychlé připravení na pobočce
+ hodně dobrého zboží
+ vyzvednutí v Brně kousek od tram zastávky
- nic jsem nenašla, jsem spokojená

| 31.3.2015 08:40
+ rychlost a výběr zboží
- nenabízí produkty, které bych potřebovala

Vřele doporučuji, nabídli mi to, co už jsem považovala za zcela nesehnatelné.
| 30.3.2015 07:23
+ rýchlost a pohodlnost

| 29.3.2015 15:13
Super doporučuji
| 27.3.2015 13:52
+ Je to rýchlé a pohodlné. Mám záruku, že
+ objednaný tovar určite dostanem.
- Nepoznám slabiny !

Jedná sa o bezpečný nákup so zárukou vysokej kvality tovaru. Som rád, že môžem obchodovať s tak kvalitnou firmou. Ešte raz ďakujem a želám príjemný deň.
| 27.3.2015 10:55
Expresné vybavenie objednávky
| 24.3.2015 20:20
+ rychlost
+ spolehlivost
+ přehlednost
+ slušnost
+ ochota

S tímto obchodem jsem max.spokojená. V minulé zásilce se mi stalo, že neměli vše, co jsem si objednala. Pán, který mi volal byl velmi milý a ochotný. Určitě bych tento obchod všem doporučila.
| 22.3.2015 14:22
+ Výborné, levné ceny, vše fungovalo jak má. Doporučuji

| 14.3.2015 11:00
Velice prijemne prostredi a osobni pristup.
| 13.3.2015 11:39
velice dobrá komunikace,rychlé dodání.Všem tento e-shop doporučuji.
| 13.3.2015 11:35
- ŽÁDNÉ

Dobrá komunikace,kvalitní zboží,rychlé dodání.