Hodnocení obchodu

5,0 2562 hodnocení
Přidat hodnocení
5
2521x
4
33x
3
6x
2
2x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora | 22.7.2019
Objednávka vyřízena obratem. Perfektně až nadstandardně zabaleno. Určitě se ráda vrátím.
ŠS Avatar autora | 22.7.2019
rychle odeslání zboží. Vše na výbornou. Děkuji
IH Avatar autora | 22.7.2019
obchod jsem objevila náhodou a velmi mě potěšila rychlost vyřízení objednávky i milý přístup při osobním převzetí, určitě tady budu nakupovat často, portfolio produktů je super
MK Avatar autora | 21.7.2019
S tímto obchodem jsem velice spokojená , je zde neskutečně rychlé jednání při dodání zboží , obchod komunikuje se zákazníkem , je vynikající
MK Avatar autora | 19.7.2019
super
L Avatar autora | 19.7.2019
Doporučuji, zboží dorazilo ve velmi krátkém čase.
LO Avatar autora | 19.7.2019
Maximální spokojenost, oceňuji rychlost vyřízení objednávky.
LP Avatar autora | 19.7.2019
Skvělý obchod, rychlé dodání a navíc úžasný dáreček! Moc děkuji.
NR Avatar autora | 19.7.2019
Tento eshop mohu doporucit. Rychle dodani a darek na vic.
LK Avatar autora | 19.7.2019
Rychlé dodání, doporučuji. Děkuju
RN Avatar autora | 19.7.2019
Doporučuji, dárek potěšil:-)
Avatar autora | 19.7.2019
Rychlé dodàní, doporučuji a děkuji
KM Avatar autora | 19.7.2019
Byť mi nedopatřením dorazil balíček pro někoho jiného, následná komunikace s obchodem vše vyvážila. P. Jun přišel s řešením situace i kompenzací za komplikace. To odráží profesionalitu a lidský přístup. Ráda proto odsud objednám znovu.
BP Avatar autora | 19.7.2019
skvělý přístup ,srovnatelný jak v kamenném obchodu,ani jsem netušila,že to i přes internet jde takovým způsobem.Doporučuji a děkuji
SN Avatar autora | 19.7.2019
Opravdu rychlé dodání, vše v pořádku. Určitě doporučuji :-)
GP Avatar autora | 18.7.2019
Rychle a bezproblémově dodáno a navíc i s dárečkem, za který tímto děkuji :-)
LK Avatar autora | 18.7.2019
Bezproblémová komunikace, rychlost dodání. Za mě super.
JB Avatar autora | 18.7.2019
Spokojenost. Děkuji.
MH Avatar autora | 18.7.2019
Rychlé dodání, dobře zabaleno. Spokojenost :)
LS Avatar autora | 18.7.2019
Zboží přišlo hned druhý den. Vše proběhlo absoultně v pořádku.

Stránka 1 z 129 , položek celkem: 2576

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zde