K18: Pro zdravější, silnější a plnější vlasy

K18 je přípravek, který uzdravuje vlasy. Obnovuje je do jejich původního, nepoškozeného stavu a to velmi rychle, s jednoduchou aplikací.

k18-540x400

Jak to dělá?

Pomocí peptidů obsažených v krému, který si nanesete na umyté, vlhké vlasy. A to je vše. V následujících 4 minutách, během kterých je potřeba na vlasy nic neaplikovat ani je nefoukat, probíhá uvnitř vlasů díky peptidům klíčová regenerace. Peptidy sice z kosmetiky všichni dobře známe. Jedinečný je však druh peptidů, které jsou v K18 použité. Tato přesně specifická sekvence peptidů má totiž téměř identické složení jako ty, které máme ve vlasech přirozeně, a proto K18 tak dobře účinkuje.

Co jsou vlastně peptidy?

Peptidy jsou přirozenou součástí našeho těla. Najdeme je v aminokyselinových řetězcích, které tvoří doslova každé vlákno v těle. Jiné aminokyseliny jsou ve svalech, jiné v kůži, ale nás teď zajímají ty, které mají největší vliv na vlasy. Když se totiž jejich obsah sníží, vlas už tak dobře nevypadá. A nevypadá dobře ani tehdy, pokud obsah peptidů není stejnoměrně rozložený od kořínků ke konečkům. Vlasy se pak snadněji cuchají a hůře se rozčesávají. A právě tomu K18 brání.

Jaké výsledky můžu očekávat?

Očekávat můžete především větší sílu a odolnost, vlasy budou po použití zacelené a plnější.

Pro koho je K18 určena?

Pro všechny typy poškozených vlasů ať už chemickým zásahem, nebo nevhodným zacházením. Dále pak pro zeslabené vlasy v důsledků stárnutí.
Pokud jsou vaše vlasy zdravé, ale jsou krepaté, suché a drsné, zvolte spíš jinou regenerační masku zaměřenou na hydrataci a uhlazení. Důvodem je, že K18 se zaměřuje hlavně na posílení vnitřních struktur, než na jejich povrch. V takových případech vám může vyhovovat například některá z těchto regeneračních masek.

Jak K18 aplikovat?

Vlasy si umyjte libovolným šamponem, ideálně však hloubkově čistícím například: 

Nedávejte na vlasy kondicionér. Ručníkem z nich vymačkejte vodu a aplikujte K18.

Počkejte 4 minuty a až po této době na ně aplikujte další produkty, které běžně používáte. Po 4 minutách také můžete začít vlasy foukat.

Jak často a jaké množství přípravku používat?

Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud K18 použijete prvních 4–6 po sobě jdoucích mytí vlasů a poté každé 3–4 mytí podle potřeby, aby byla zachována pevnost vlasů. 

Množství je dáno délkou vlasů a také hustotou. Přípravku se však dává opravdu malinko. Obvykle se používá 1 pumpička na kratší vlasy a 2 na středně dlouhé vlasy viz tabulka.

Usage Chart_masque