🚚 Zásilkovna s platbou předem pouze 39 Kč

Blog

K18: Pro zdravější, silnější a plnější vlasy

K18 je přípravek, který uzdravuje vlasy. Obnovuje je do jejich původního, nepoškozeného stavu a to velmi rychle, s jednoduchou aplikací.

Kosmetika s výjimečným složením pro ochranu biodiverzity

Přírodní tuhé šampony Davines Essential Haircare mají opravdu výjimečné vlastnosti Jejich kvalitní přírodní složení je šetrné nejen k pokožce a vlasům, ale také k přírodě. Základní složka každého produktu pochází z malých italských farem, které fungují pod záštitou neziskové organizace Slow Food Presidium. Společně podporují biodiverzitu a snaží se ji zachovat i pro budoucí generace. 

Intenzivní účinek vitamínu C na pleť

Řada kosmetiky Germaine de Capuccini Timexpert Radiance C+ obsahuje čistý vitamín C, který je jednou z nejúčinnějších látek pro krásu a zdraví pleti. Funguje jako antioxidant, ale i elixír mládí a ochranný štít zároveň.

Jak na rostlinné barvení vlasů?

Rostlinné barvy na vlasy nejsou v podstatě nic jiného, než nejrůznější rozemleté rostliny, které smícháme s vodou a aplikujeme na vlasy. Jedná se tedy o zdravou a ekologickou formu barvení vlasů, která se obejde bez špetky chemie. Toto barvení má však svá specifická pravidla a někdy i kreativní omezení. Ve videu Vám ukážeme, jak na barvení vlasů pomocí rostlinných barev.

Nová veganská řada Alterna My Hair My Canvas

Vlasová kosmetika Alterna představuje novou veganskou řadu produktů s označením My Hair My Canvas, jejíž hlavní pěstící složkou je rostlinný kaviár z mořských řas. Ve videu vám představíme jednotlivé produkty řady Alterna My Hair My Canvas a jejich použití. Zjistěte, který produkty z této řady je vhodný pro vás.

100% přírody v produktech Biopark Cosmetics

Biopark Cosmetics byla založena v roce 2007 ve Slovinsku a dnes patří mezi značky vyhledávané milovníky přírodní kosmetiky daleko za hranicemi země svého původu. Všechny produkty mají organické složení a některé z nich dokonce získaly BIO certifikát Slovinského institutu. I přes vysokou kvalitu výrobků si Biopark Cosmetics zakládá na příznivých cenách a snaží se jít v ekologii ještě dál.

Novinka Insight přírodní profesionální kosmetika

Nakoukněte pod pokličku filozofie a výroby 100% italské profesionální kosmetiky Insight Professional, která byla vyvinuta s jasným cílem. Čerpat z bohatých zdrojů přírody jen ty nejkvalitnější suroviny. Dbát na její udržení, ochranu a přijít na trh s kvalitními produkty. Cenová dostupnost a kvalita podtržená certifikáty Vegan ok, Cosmos Natural či ICEA ECO BIO. To jsou parametry, které vás nezklamou. 

Jak pečovat o suché vlasy

Jak poznat suché vlasy? Ukazatelů je hned několik. Mohou být na dotek drsné, hrubé, postrádají lesk, v délkách jsou často ztenčené a třepí se. To může mít více příčin. Jedním z faktorů je bezesporu dědičnost (což je známé především kučeravým afro vlasům) a nešetrné zacházení, jako je chemické nebo mechanické poškozování.

Přírodní barvení vlasů z pohledu kadeřníka

Pokud mluvíme o přírodním barvení vlasů, často si ho spojíme s všeobecným pojmem „barvení Hennou“. Ve skutečnosti je však přírodním barvením vlasů myšleno barvení pomocí rostlin, které obsahují různě barevné pigmenty.

Jak si vybrat správný pleťový krém (2. část)

V předchozím článku jsme se zabývali tím, jak si zvolit správný pleťový krém podle typu naší pleti a podle věku. Ale kromě tohoto obecného rozlišení je třeba zohlednit několik dalších klíčových faktorů, které nám pomůžou zvolit správný krém.