🚚 Zásilkovna s platbou předem pouze 39 Kč

Intenzivní účinek vitamínu C na pleť

Řada kosmetiky Germaine de Capuccini Timexpert Radiance C+ obsahuje čistý vitamín C, který je jednou z nejúčinnějších látek pro krásu a zdraví pleti. Funguje jako antioxidant, ale i elixír mládí a ochranný štít zároveň.

V dnešní době na naši pleť působí velké množství oxidačního stresu, a to například z modrého světla, slunečního záření nebo kouření. Vitamín C v čisté formě ale tyto látky filtruje a zabraňuje jejich pronikání do pokožky. Kromě toho pleť  hloubkově hydratuje, rozjasňuje a zabraňuje předčasnému stárnutí.

Nejlepších výsledků samozřejmě dosáhnete používáním celé řady přípravků, tedy antioxidačního séra, rozjasňujícího antioxidačního krému nebo gelu a očního krému. Gel je přitom vhodnější pro mastnější pleť, zatímco krém nejvíce ocení suchá a citlivá pokožka. Výběr jednotlivých produktů je ale samozřejměna vás, ať už si vyberete všechny nebo jen některé, vždy vás překvapí unikátní kombinace nejlepších antioxidantů a šetrné péče.

Účinky vitamínu C ještě znásobují další obsažené aktivní látky, konkrétně komplex HLG, který se skládá z kyseliny hyaluronové, kyseliny glutamové a lysinu. Jedná se o patentovaný nanopolymer, který dokáže působit na třech úrovních najednou. Nejen, že pokožka díky němu umí lépe využít vitamín C, ale také stimuluje buněčnou aktivitu a hloubkově hydratuje.  

Kromě toho řada obsahuje i kyselinu ferulovou nebo vitamín E. Tyto látky sjednocují tón pokožky, omlazují ji a intenzivně rozjasňují. Za pozornost ale stojí i parfemace, která se ve všech produktech chová jako aktivní látka. Stejně jako například vitamín E zabraňuje působení volných radikálů a navíc má silné antioxidační účinky.