🚚 Zásilkovna s platbou předem pouze 39 Kč

Novinka Insight přírodní profesionální kosmetika

Nakoukněte pod pokličku filozofie a výroby 100% italské profesionální kosmetiky Insight Professional, která byla vyvinuta s jasným cílem. Čerpat z bohatých zdrojů přírody jen ty nejkvalitnější suroviny. Dbát na její udržení, ochranu a přijít na trh s kvalitními produkty. Cenová dostupnost a kvalita podtržená certifikáty Vegan ok, Cosmos Natural či ICEA ECO BIO. To jsou parametry, které vás nezklamou. 

Ekologickou udržitelnost ve vztahu k prostředí i ke společnosti Insight Professional označuje jako své poslání. Účinně propojuje antickou moudrost ve využití rostlinných výtažků a olejů a moderní etickou práci s organickými surovinami.

Jak to je se složením?

Veškeré běžně používané syntetické látky jako jsou barviva, silikony, ropné produkty či agresivní čistící složky Insight Professional nahrazuje přírodními a šetrnějšími variantami. Konzervační látky, které asi znáte pod názvem parabeny stále nemají vyřčený ortel (ne)škodlivosti. I přesto je Insight obezřetný a nezařazuje je do složení. Zejména pokud máte citlivou pokožku, tak oceníte minimální obsah niklu a šetrnou hypoalergenní parfemaci.

Jakým složkám se Insight ve svých přípravcích vyhýbá už víme. Pojďme se zaměřit na důležitější část. A to z čeho se produkty skládají. Odpověď je překvapivě jednoduchá.

Věřili byste, že většinu produktů tvoří z 96% přírodní složky?

Všechny tyto rostlinné ingredience pochází z organického zemědělství a certifikovaných plodin.

Důležitou roli ve složení má také voda. Je to klíčová složka, která je nosičem aktivních látek a výtažků. Insight se rozhodl pro užití ionizované vody, tedy vody obohacené o ozon. Ten je tvořen třemi molekulami kyslíku, které brání šíření bakterií. Voda je tak mikrobiologicky zcela čistá a umožní rostlinným složkám předat veškerou výživu dál do kůže a vlasů.

Většina vlasových produktů je vhodná i pro vegany, protože certifikace Vegan ok potvrzuje, že při výrobě ani vývoji nebyly využity zvířata.

Řady Sensitive a Lenitive jsou určené pro nejcitlivější pokožku a mají certifikát Cosmos Natural. Pleťová řada je oceněná známkou kvality ICEA ECO BIO.

Příroda až na prvním místě

Myšlenka na ochranu životního prostředí u Insight nekončí u receptur, ale zahrnuje také proces balení od lahve až po etiketu.

Většinu produktů obdržíte v praktických PET plastových nádobách.Ty díky svým vlastnostem umožňují recyklaci a opětovné použití. Materiál se jednoduše rozpustí a následně znovu přetvoří pro další využití.

Podpořit myšlenkuInsight Professional ochrany životního prostředí můžete sami tím, že prázdné nádoby odevzdáte do recyklačních kontejnerů. Přispějete k ochraně životního prostředí, snížení emisí oxidu uhličitého a úspoře energie.

Insight je také součástí projektu "RafCycle". Jedná se o inovativní recyklační koncept založený na opakovaném použití odpadního papíru, který vzniká z lepících etiket na výrobu nových materiálů. 

Symbolika od A do Z

Insight se při designování svých produktů nesoustředil jen na udržitelnost, ale myšlenku celého konceptu doslova vtiskl i na balení. Na obale najdete 4 jednoduchá slova, které dokonale symbolizují celou filozofii firmy.

Life- život ve spojení s přírodou

Care- pečujte o sebe

Love- láska k přírodě a planetě

Feel- vnímejte vaši vnitřní krásu

Pokud rádi zkoušíte inovativní značky, které se nebojí jít vlastní cestou věříme, že vás Insight Professional oslovil stejně jako nás. Kompletní řady produktů pro všechny typy vlasů, ale i kosmetickou řadu máme na našem eshopu UVlásku.cz